This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shqiperi

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, një kompani Shqiptare, specializuar ne Industrine Minerare, aktualisht është duke rekrutuar për In...

Postuar Aug 07, 2018  tek Te tjera
Tirane

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, i cili është një ndër kompanitë më të mëdha që operon në në sektorin e shitjeve me shumicë dhe pak...

Postuar Aug 07, 2018  tek Te tjera
Shqiperi

Agjencia e Marketingut DVM Unlimited pjese e fabrikes Center Shqiptare, e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit (canta letre kuti kart...

Postuar Jul 19, 2018  tek Te tjera
Tirane

Multiservis Center, ofron vende pune ne pozicionin “ Teknik/e te proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunikimit”, aktivitet qe konsis...

Postuar Jul 11, 2018  tek Programers, Kompjuter
Go to top