This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per FREZATOR. Kriteret e k...

Postuar Jul 14, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per TORNITOR. Kriteret e k...

Postuar Jul 14, 2018  tek Te tjera
Tirane

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, një kompani Shqiptare, që vepron në industrinë e farmaceutike, aktualisht është duke rekrutuar një...

Postuar Jul 12, 2018  tek Te tjera
Tirane

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, një kompani ndërkombëtare, që vepron në industrinë e shitjeve, aktualisht është duke rekrutuar një...

Postuar Jul 12, 2018  tek Te tjera
Tirane

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, një kompani Shqiptare, që vepron në industrinë e farmaceutike, aktualisht është duke rekrutuar për...

Postuar Jul 12, 2018  tek Te tjera
Tirane

Multiservis Center, ofron vende Pune ne pozicionin “ Teknik/e te proceseve te teknologjise se informacionit dhe komunik...

Postuar Jul 11, 2018  tek Programers, Kompjuter
Tirane

Shitet lokal tek Komuna e Parisit. ndodhet ne katin zero te nje pallati te ri. Eshte i kompletuar me pajisjet e domosdoshme , i arreduar dhe ne gje...

Postuar Jul 10, 2018  tek Te tjera
€134,250.00
Tirane

Detyrat 1. Krijon dhe mirëmban një databazë të rregullt të të dhënave të klienteve. 2. Kontakton klientet nepermjet emailit dhe/ose telefonit. 3...

Postuar Jul 04, 2018  tek Te tjera
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një hotel 3-katësh dhe Karburant në rrugën Shkodër-Lezhë (kilometri i 9-të) midis kryqëzimit të Vaut të Dejës dhe ...

Postuar Jul 03, 2018  tek Te tjera
€299,000.00
Tirane

Detyrat 1. Krijon dhe mirëmban një databazë të rregullt të të dhënave të klienteve. 2. Kontakton klientet nepermjet emailit dhe/ose telefonit. 3...

Postuar Jul 03, 2018  tek Te tjera
Tirane

Agjencia e Marketingut DVM Unlimited kerkon te Punesoje full time persona ne pozicionin Menaxher Shitjesh Kandidati/a ...

Postuar Jun 28, 2018  tek Te tjera
Tirane

Kandidati/a duhet të plotesoje kerkesat e pergjithshme, si njohese e mire e tregut Shqiptar dhe te plotesoje kerkesat e veçanta si me poshte: K...

Postuar Jun 26, 2018  tek Te tjera
Kosove

DVM shpk e profilizuar ne tregtimin e produkteve te paketimit: canta letre, kuti me magnet, kuti pasticerie, aksesore paketimesh etj, kerkon te zgj...

Postuar Jun 26, 2018  tek Te tjera
Tirane

Aktualilsht ne gjendje Pune dhe jepet totalisht i mobiluar. SIperfaqe brendshme 65m2 dhe veranda 60m2. Per me shume...

Postuar Jun 22, 2018  tek Te tjera
€70,000.00
Tirane

Videoprojektor NEC model LT280, Brightness: 2,500 Lumens, Lamp Life : 4,000 hours ( gjendje a llampes ka ende 3950 ore Pune...

Postuar Jun 13, 2018  tek Pajisje elektronike
€190.00
Go to top