Refine your search

Sarande

SUPER OKAZION Shiten APARTAMENT I MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Ka...

Postuar May 22, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Sarande

Shiten APARTAMENTET E MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, Kanali i Cukes,...

Postuar May 22, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Sarande

SUPER OKAZION Shiten APARTAMENTET E MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, ...

Postuar May 22, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Sarande

SUPER OKAZION Shiten GARSONIERET E MEPOSHTME ME CERTIFIKATE TE RREGULLT PRONESIE Adresa: Sarande, Zona e Turizmit, K...

Postuar May 22, 2018  tek Apartamente ne shitje
€420.00
Korce

Shiten 17 dylymë 3 kilometra në të dalë të korçës pa arritur në dovoran në rrugën kryesore Korçë -Ersekë Toka mund të p...

Postuar May 09, 2018  tek Toke ne shitje
Durres

Shiten Makineri per Copetimin , Larjen dhe Granulimin e Plastikes (PP, HDPE, LDPE ) 1. Sharre zinxhir 2. Sharre Disk ...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Tirane

Ap 2+1, 93m Shiten me 700€m2 &28mverande Shiten me 200€m2. Totali 70700€. 120m2. I mobilua...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
€70,700.00
Go to top