This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një garsoniere të ndodhur në katin e dytë tek Kompleksi Uldedaj, në Kune të Lezhës. H...

Postuar Jul 18, 2019  tek Apartamente ne shitje
€20,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per Shitje një apartament 2+1 me: sipërfaqe:📏 91 m² adresë: 📍 Enoteka ne G'jhuadol,kati (III) ...

Postuar Nov 27, 2020  tek Apartamente ne shitje
€72,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per Shitje truall me vendodhje ne Rus,Rruga Fahri Ramadani Trualli ka një sipërfaqe te pergjiths...

Postuar Nov 25, 2020  tek Toke ne shitje
€75,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje nje apartament 2+1 me adrese: Rruga Gurakuqeve. Apartamenti ka një sipërfaqe te pergji...

Postuar Nov 24, 2020  tek Apartamente ne shitje
€92,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një tokë me sipërfaqe 750 m². Toka ndodhet afër kolaudimit të makinave, rruga “Doktor ...

Postuar Nov 23, 2020  tek Toke ne shitje
€100,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një tokë me sipërfaqe 1120 m² në rrugën “1 Qershori”, Kiras. Toka gëzon dokumentacion ...

Postuar Nov 23, 2020  tek Toke ne shitje
€48,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje shtepi private te pozicionuar mbas teatrit ''Migjeni'' Ka një sipërfaqe te pergjithsh...

Postuar Nov 23, 2020  tek Shtepia ne shitje
€32,550.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në Shitje një shtëpi private me sipërfaqe 109.7 m² të ndodhur ne Tophanë. Shtëpia ofron një hapës...

Postuar Nov 23, 2020  tek Shtepia ne shitje
€83,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron shtëpi private 3+1 për Shitje të ndodhur në lagjen "Ndrecaj",Bajzë. Shtëpija ka sipërfaqe prej 1 ...

Postuar Nov 23, 2020  tek Shtepia ne shitje
€68,550.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje tokë të ndodhur pranë kampingut “Shkodra Lake” me nje një sipërfaqe te pergjithshme p...

Postuar Nov 19, 2020  tek Toke ne shitje
€55,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje nje apartament 2+1 me adrese:Rruga ''Kole Heqimi''. Apartamenti ka një sipërfaqe te pe...

Postuar Nov 19, 2020  tek Apartamente ne shitje
€67,750.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një tokë në zonën e Vrakës me sipërfaqe 6300 m². Toka ndodhet në rrugën e Liqenit, pra...

Postuar Nov 19, 2020  tek Toke ne shitje
€31,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një tokë me sipërfaqe te pergjithshme prej 4850 m² dhe me adrese: Vrake,Boric i Madh....

Postuar Nov 17, 2020  tek Toke ne shitje
€24,200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një tokë/arë me sipërfaqe 8.5 dynym e ndodhur në Bleran, Bardhaj, tek ish-vreshtat e s...

Postuar Nov 17, 2020  tek Toke ne shitje
€52,420.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje tokë me një sipërfaqe te pergjithshme prej 3700 m² dhe me adrese:Koplik, 500 m larg ng...

Postuar Nov 14, 2020  tek Toke ne shitje
€36,300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një shtëpi private dy-katëshe 4+1 me vendndodhje në Shirq, Dajç dhe me sipërfaqe 224 m...

Postuar Nov 14, 2020  tek Shtepia ne shitje
€145,200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një tokë në Bardhaj me sipërfaqe 1000 m². Toka gëzon dokumentacion të rregullt pronësi...

Postuar Nov 14, 2020  tek Toke ne shitje
€10,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një tokë në Bushat me sipërfaqe 10 dynym. ✔Cilësitë e tokës: – Toka ndodhet buzë rruge...

Postuar Nov 13, 2020  tek Toke ne shitje
€250,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje një tokë me sipërfaqe 3 dynym dhe me adresë:te Rruga Hekurudhore, te Ura e Kuçit. ✔Cil...

Postuar Nov 13, 2020  tek Toke ne shitje
€25,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për Shitje nje apartament 2+1 me adrese :te Bexhisteni. Apartamenti ka një sipërfaqe te pergjiths...

Postuar Nov 13, 2020  tek Apartamente ne shitje
€49,200.00
Go to top