Refine your search

Lezhe

SHITET TOKA NDOLLET PRANE RR.TALE LEZHE DHE 2.3 KM NGA BREGDETI TALE.SHERBEN PER CDO LLOJ AKTIVITETI OSE NEEROHET ME NDONJE HYRJE NE TR.

Postuar Apr 13, 2018  tek Te tjera
€38.00
Tirane

Shitet vile 3-kateshe dhe Toke ne Vishaj. Vila ka siperfaqe 510m2 dhe siperfaqe Toke 3560 m...

Postuar Apr 13, 2018  tek Shtepia ne shitje
€500,000.00
Tirane

Shitet vile 3-kateshe dhe Toke ne Vishaj. Vila ka siperfaqe 510m2 dhe siperfaqe Toke 3560 m...

Postuar Apr 13, 2018  tek Shtepia ne shitje
€500,000.00
Go to top