Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një hotel 3-katësh dhe Karburant në rrugën Shkodër-Lezhë (kilometri i 9-të) midis kryqëzimit të Vaut të Dejës dhe ...

Postuar May 23, 2018  tek Te tjera
€299,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për vilë dy-katëshe e gjysmë me një sipërfaqe të brendshme prej 310 m² dhe e ndërtuar në një Truall

Postuar May 21, 2018  tek Shtepia ne shitje
€265,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Truall me sipërfaqe 208 m² te rruga e Gurazezëve. Në këtë ...

Postuar May 19, 2018  tek Toke ne shitje
€57,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me vendndodhje: rruga “Tepe” (te rotondoja). Prona ka një sipërfaqe ndërtimi prej 120 m² d...

Postuar May 17, 2018  tek Shtepia ne shitje
€113,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Truall në Stom Golem, në krah të urës së Bardhajve. Toka ka sipërfaqe prej 5400 m²...

Postuar May 17, 2018  tek Toke ne shitje
€200,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me vendndodhje në Dobraç, afër klinikës dentare “Sufaj”. Toka ka një sipërfaqe të përgjithshme prej 3 dyn...

Postuar May 09, 2018  tek Toke ne shitje
€67,356.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Truall me sipërfaqe 312 m² të ndodhur në rrugën “Vladimir Jani”. Mbi këtë

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€88,000.00
Tirane

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private tre katëshe me adresë: rruga “Todi Shkurti, nr. 18”, në Tiranë. Prona ka një sipërfaqe totale...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€500,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me sipërfaqe 102 m² në një Truall prej 375 m². Shtëpia ndodhet në P...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€110,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Truall + ndërtesë me sipërfaqe 243 m² me vendndodhje: rruga “Pogej”. ✔Karakteri...

Postuar May 09, 2018  tek Toke ne shitje
€65,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Truall me sipërfaqe 480 m² në një ndër zonat më të njohura të Shkodrës, në Gjuhado...

Postuar May 09, 2018  tek Toke ne shitje
€120,000.00
Go to top