This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 54 m² në katin e pestë. Ndodhet në zonën e Rusit, te Axha...

Postuar Sep 19, 2018  tek Apartamente me qera
€118.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 96 m² pranë ish-5 Heronjtë. aparta...

Postuar Sep 16, 2018  tek Apartamente ne shitje
€85,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 70 m² të ndodhur në godinën e re, tek Radio Shkodra.

Postuar Sep 15, 2018  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 70 m² të ndodhur në katin e parë në qendër të qytetit.

Postuar Sep 14, 2018  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 76.6 m² në katin e dytë të banimit. Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente ne shitje

€49,790.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 60 m² tek ish-5 Heronjtë. apartament...

Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente me qera
€197.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 108 m² të pozicionuar në katin e katërt pranë Teatrit “Mi...

Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 120 m² të ndodhur në Kryqëzimin e Degës. Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente ne shitje

€66,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 55 m² të ndodhur në Rus. Hyrja ndodhet në katin e tretë...

Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente me qera
€150.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 64 m² në katin e tretë dhe ndodhet tek Kinema “Millenn...

Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente ne shitje
€45,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 2+1 me një sipërfaqe prej 96.7 m² në katin e pestë të banimit, të ndodhu...

Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente ne shitje
€58,020.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 64 m² në katin e tretë dhe ndodhet tek Kinema “Millenn...

Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente me qera
€158.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një apartament 1+1 me një sipërfaqe prej 65 m² të ndodhur tek shkolla “Oso Kuka”. Hyrj...

Postuar Sep 12, 2018  tek Apartamente ne shitje
€35,750.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 56 m² në katin e dytë në Rus, tek Pallati me Hark. Ka një...

Postuar Sep 01, 2018  tek Apartamente me qera
€142.00
Shkoder

Leshoj me qera apartament dhome e kuzhine ne qender,afer Institutit ..ne rrugen kryesore.Kati i dyte ..e mobiluar...150...

Postuar Sep 01, 2018  tek Shtepia me qera
€150.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në shitje me sipërfaqe 80 m² në katin e tretë të banimit.

Postuar Aug 30, 2018  tek Apartamente ne shitje
€52,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e parë të banimit të ndodhur te Kisha e Madhe, te pallati ...

Postuar Aug 29, 2018  tek Apartamente ne shitje
€65,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 në shitje me sipërfaqe 72 m² të pozicionuar në katin e tretë përbal...

Postuar Aug 23, 2018  tek Apartamente ne shitje
€37,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur te Kinemaja. apartamenti ndodhe...

Postuar Aug 22, 2018  tek Apartamente me qera
€240.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e V të një pallati me adresë në Dërgut, te kullat Italiane...

Postuar Aug 20, 2018  tek Apartamente ne shitje
€39,600.00
Go to top