This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një vilë tri-katëshe në Velipojë, në rrugën nr.9. Secili kat ka një sipërfaqe prej 100 m² dhe përbëhen nga 2 dhom...

Postuar Aug 14, 2018  tek Shtepia ne shitje
€180,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament me sipërfaqe 110 m² të ndodhur në katin e dytë në Xhabiej. Apartamenti ka 2 dhoma gjumi, dy sallon...

Postuar Aug 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€67,513.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 100 m² të ndodhur në kat të dytë. Apartamenti ndodhet te Kinemaja, ka dy dhoma gjumi,...

Postuar Aug 13, 2018  tek Apartamente me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira bar dhe hotel në katin e dytë dhe të tretë me një sipërfaqe prej 169m² secili kat, tek "Instituti".Kati dytë është i ...

Postuar Aug 12, 2018  tek Apartamente me qera
€1,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 100m² të ndodhur në kat të dytë. Apartamenti ndodhet te "Kinemaja", ka dy dhoma gj...

Postuar Aug 12, 2018  tek Apartamente ne shitje
€75,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 68m² të ndodhur në kat të tretë. Ndodhet në lagjen "Vojo Kushi".Apartamenti ka dy dho...

Postuar Aug 10, 2018  tek Apartamente me qera
€160.00
Lezhe

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament të ri 2+1 në Ishull Shëngjin. Apartamenti ndodhet në katin e parë, dhe ka një siperfaqe prej 65m². ...

Postuar Aug 08, 2018  tek Apartamente ne shitje
€38,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në Dërgut, rruga “Fahri Ramadani”. Ambienti ndodhet në katin përdhe buzë rrugës kryesore dhe ka një sipërfa...

Postuar Aug 04, 2018  tek Te tjera
€120.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 105 m² të ndodhur në kat të tretë. Ndodhet në Perash, te Banja e Vogël. Apartament...

Postuar Aug 04, 2018  tek Apartamente me qera
€280.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një objekt biznesi i cili ka qenë i përdorur më parë si lokal. Ambienti ka një sipërfaqe të përgjithshme 150 m² dhe ë...

Postuar Aug 04, 2018  tek Te tjera
€635.00
Tirane

Shitet apartament 1+1 prane Shkolles se Baletit. Apartamenti ndodhet ne katin e 5 te nje pallati ekzistues me tulla silikati. Organizohet nga n...

Postuar Aug 02, 2018  tek Apartamente me qera
€52,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron një ambient biznesi për shitje me sipërfaqe 81 m² të ndodhur në katin e parë në Xhabije. Ambienti ka arredim të përshtatshë...

Postuar Aug 02, 2018  tek Te tjera
€73,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e III të banimit me adresë: rruga “Isuf Sokoli”, Zdrale dhe me sipërfaqe totale prej 1...

Postuar Aug 01, 2018  tek Apartamente ne shitje
€55,700.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një hyrje në katin e dytë të një shtëpie private të përbërë nga 3 dhoma gjumi dhe me sipërfaqe 100 m². Shtëpia ka një...

Postuar Jul 30, 2018  tek Apartamente me qera
€120.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e 7 në një pallat të ri në Rus. Apartamenti me sipërfaqe 111 m² përfshin dy dhoma gjum...

Postuar Jul 30, 2018  tek Apartamente ne shitje
€44,400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një vilë moderne 3-katëshe me sipërfaqe trualli prej 280 m² të ndodhur në rrugën Zdrale – Tophanë, rruga “Qazim Ll...

Postuar Jul 28, 2018  tek Shtepia ne shitje
€180,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një vilë tri-katëshe me sipërfaqe ndërtimi prej 450 m² (150 m² për kat) dhe me adresë: rruga “Hysej”, te Dugajët e Re...

Postuar Jul 28, 2018  tek Shtepia me qera
€700.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e 8 të një pallati të ri në Rus. Apartamenti me sipërfaqe 101 m² përfshin dy dhoma gju...

Postuar Jul 27, 2018  tek Apartamente ne shitje
€40,400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 101 m² në një pallat të ri në Rus. Apartamenti ndodhet në katin e 7 dhe ka dy dh...

Postuar Jul 27, 2018  tek Apartamente ne shitje
€40,400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 në Perash, te Isa Boletini. Apartamenti ka një sipërfaqe prej rreth 90 m² dhe ndodhet në katin e d...

Postuar Jul 27, 2018  tek Apartamente me qera
€198.00
Go to top