This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate, agjenci imobiliare e specializuar në blerje, shitje dhe qira të pasurive të paluajtshme, është në kërkim të një konsulenteje imobi...

Postuar Aug 16, 2018  tek Te tjera
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një vilë tri-katëshe në Velipojë, në rrugën nr.9. Secili kat ka një sipërfaqe prej 100 m² dhe përbëhen nga 2 dhom...

Postuar Aug 14, 2018  tek Shtepia ne shitje
€180,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament me sipërfaqe 110 m² të ndodhur në katin e dytë në Xhabiej. Apartamenti ka 2 dhoma gjumi, dy sallon...

Postuar Aug 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€67,513.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 100 m² të ndodhur në kat të dytë. Apartamenti ndodhet te Kinemaja, ka dy dhoma gjumi,...

Postuar Aug 13, 2018  tek Apartamente me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira bar dhe hotel në katin e dytë dhe të tretë me një sipërfaqe prej 169m² secili kat, tek "Instituti".Kati dytë është i ...

Postuar Aug 12, 2018  tek Apartamente me qera
€1,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 100m² të ndodhur në kat të dytë. Apartamenti ndodhet te "Kinemaja", ka dy dhoma gj...

Postuar Aug 12, 2018  tek Apartamente ne shitje
€75,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 68m² të ndodhur në kat të tretë. Ndodhet në lagjen "Vojo Kushi".Apartamenti ka dy dho...

Postuar Aug 10, 2018  tek Apartamente me qera
€160.00
Lezhe

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament të ri 2+1 në Ishull Shëngjin. Apartamenti ndodhet në katin e parë, dhe ka një siperfaqe prej 65m². ...

Postuar Aug 08, 2018  tek Apartamente ne shitje
€38,000.00
Shqiperi

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, një kompani Shqiptare, specializuar ne Industrine Minerare, aktualisht është duke rekrutuar për In...

Postuar Aug 07, 2018  tek Te tjera
Tirane

E2 Partners Albania, në emër të klientit të saj, i cili është një ndër kompanitë më të mëdha që operon në në sektorin e shitjeve me shumicë dhe pak...

Postuar Aug 07, 2018  tek Te tjera
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan në Dërgut, rruga “Fahri Ramadani”. Ambienti ndodhet në katin përdhe buzë rrugës kryesore dhe ka një sipërfa...

Postuar Aug 04, 2018  tek Te tjera
€120.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me sipërfaqe 105 m² të ndodhur në kat të tretë. Ndodhet në Perash, te Banja e Vogël. Apartament...

Postuar Aug 04, 2018  tek Apartamente me qera
€280.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një objekt biznesi i cili ka qenë i përdorur më parë si lokal. Ambienti ka një sipërfaqe të përgjithshme 150 m² dhe ë...

Postuar Aug 04, 2018  tek Te tjera
€635.00
Durres

Pespa Alumin ve ne dispozicion pozicionin vakant per Drejtues Marketingu! Kriteret që aplikanti duhet të plotesojë janë: Të ketë diplomë univ...

Postuar Aug 03, 2018  tek Te tjera
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në katin e tretë dhe me sipërfaqe 51 m². Ambienti ndodhet përballë Fakultetit Jurid...

Postuar Aug 03, 2018  tek Te tjera
€46,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në katin e tretë dhe me sipërfaqe 40 m². Ambienti ndodhet përballë Fakultetit Jurid...

Postuar Aug 02, 2018  tek Te tjera
€35,700.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 20.3 m² të ndodhur në katin e dytë në një ndër zonat më të favorshme të Shkodrës, në...

Postuar Aug 02, 2018  tek Te tjera
€397.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 25 m² në katin e parë. Ka një vendndodhje mjaft të përshtatshme, pikërisht pas Bibliotekës “M...

Postuar Aug 02, 2018  tek Te tjera
€158.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron një ambient biznesi për shitje me sipërfaqe 81 m² të ndodhur në katin e parë në Xhabije. Ambienti ka arredim të përshtatshë...

Postuar Aug 02, 2018  tek Te tjera
€73,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në katin e III të banimit me adresë: rruga “Isuf Sokoli”, Zdrale dhe me sipërfaqe totale prej 1...

Postuar Aug 01, 2018  tek Apartamente ne shitje
€55,700.00
Go to top