This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur tek Sahati, te lulishtja. Apartamenti ka sipërfaqe prej 145 m² dhe...

Postuar Jan 13, 2020  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur tek tek Kryqëzimi i Degës . Apartamenti ka sipërfaqe prej 120 m² Postuar Jan 13, 2020  tek Apartamente ne shitje

€66,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur në Pedonale, mbi Chicago. Apartamenti ka sipërfaqe prej 151 m² dhe...

Postuar Jan 13, 2020  tek Apartamente me qera
€500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur tek Spitalet. Apartamenti ka sipërfaqe prej 85 m² dhe 100 m...

Postuar Jan 13, 2020  tek Apartamente me qera
€320.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur tek Drejtoria e Policisë, rruga Lëvizja e Postribës. Apartamenti ka sipërfaqe prej 1...

Postuar Jan 13, 2020  tek Apartamente ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në Zdrale,rruga Isuf Sokoli. Apartamenti ka sipërfaqe prej 88 m² Postuar Jan 13, 2020  tek Apartamente ne shitje

€45,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur në Perash, tek Baja e Vogël. Apartamenti ka sipërfaqe prej 105 m² ...

Postuar Jan 13, 2020  tek Apartamente me qera
€287.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur tek Kompleksi Bexhisteni . Apartamenti ka sipërfaqe prej 104 m²

Postuar Jan 08, 2020  tek Apartamente ne shitje
€60,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur tek Kompleksi Bexhisteni . Apartamenti ka sipërfaqe prej 104 m²

Postuar Jan 08, 2020  tek Apartamente ne shitje
€60,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në Xhabije . Apartamenti ka sipërfaqe prej 59 m² dhe ndo...

Postuar Jan 08, 2020  tek Apartamente ne shitje
€41,000.00
Tirane

Jepet me qira ambient per farmaci ne zonen e Bllokut. Ambienti ndodhet ne nje nga zonat me te preferuara,me mjaft facil...

Postuar Jan 08, 2020  tek Dyqan me qera
€1,200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur tek Teatri Migjeni. Apartamenti ka sipërfaqe prej 120 m² dhe

Postuar Jan 08, 2020  tek Apartamente me qera
€205.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur tek Dollari . Apartamenti ka sipërfaqe prej 78 m² dhe nd...

Postuar Jan 08, 2020  tek Apartamente ne shitje
€49,500.00
Lezhe

Sun Real Estate ofron për shitje një Garsoniere të ndodhur në Shëngjin, tek Lapidari, tek restorant Koral . Apartamenti ka sipërfaqe prej 34.5 m² <...

Postuar Jan 08, 2020  tek Apartamente ne shitje
€32,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 tek Katedralja. Apartamenti ka sipërfaqe 72 m² dhe ndo Postuar Jan 08, 2020  tek Apartamente ne shitje

€35,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Rus . Apartamenti ka siperfaqe 80 m² dhe ndo

Postuar Jan 02, 2020  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Marin Biçikemi”, Sarreq. Ambienti ka sipërfaqe 70 m² Postuar Jan 02, 2020  tek Dyqan ne shitje

€185,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në rrugën “Edith Durham”, pranë Traditës. Apartamenti ka sipërfaqe 120.3 m²

Postuar Jan 02, 2020  tek Apartamente ne shitje
€78,195.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron në shitje një shtëpi private me sipërfaqe 74 m², ku 62 m² është ndërtim shtëpia ndërsa 12 m² është oborr, e cila ndo

Postuar Jan 02, 2020  tek Shtepia ne shitje
€37,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur tek ish-shtëpia e Pionerit, Sarreq. Dyqani ka sipërfaqe 35 m² dhe

Postuar Jan 02, 2020  tek Dyqan ne shitje
€52,500.00
Go to top