This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real estate ofron me qira ambient biznesi të ndodhur pranë Kinema “Millennium”. Ambient ka sipërfaqe 50 m² dhe ësh...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 3+1 të ndodhur në rrugën “Nuri Bushati”, te Dollari. Apartamenti ka si...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€105,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në rrugën "Pogej", Rus. Apartamenti ka sipërfaqe 60 m² dhe...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente me qera
€150.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur në rrugën “Hile Mosi”, pranë varrezave katolike. Aparta...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€50,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 3+1 të ndodhur në rrugën “Doktor Ali Spahia”, pranë kopështit “Tom Ali ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€59,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një ambient biznesi (market) të ndodhur tek Prek Cali. Ambienti ka sipërfaqe 220 m² dhe ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€500.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një ambient biznesi të ndodhur në Xhabiej. Ambienti ka një sipërfaqe 44 m² dhe ndodhe...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 1+1 në katin VI në rrugën “Isuf Sokoli”, afër Zdrales. Apartamenti ka ...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€45,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 1+1 e ndodhur tek Kompleksi Fishta, Velipojë. Apartamenti ka sipërfaqe...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€59,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe ndodhet...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€160.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Velipojë. Ambienti ndodhet ne vijën e parë tek pallate...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan me qera
€3,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur tek Bexhisteni. Apartamenti 2+1 ndodhet në katin e dytë...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€59,950.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një objekt të ndodhur në rrugën nr. 1, Velipojë. Prona ka një sipërfaqe totale prej 1...

Postuar Oct 16, 2019  tek Te ndryshme
€160,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Bulevardin Skënderbeu, pranë Kinema Millennium. Ambien...

Postuar Oct 16, 2019  tek Zyre me qera
€350.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një dyqan në katin e II të një pallati të ndërtuar vitet e fundit me adresë: rruga “Ma...

Postuar Oct 16, 2019  tek Dyqan ne shitje
€40,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 3+1 të ndodhur në rrugën “Kardinal Mikel Koliqi”. Apartamenti ka një s...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€80,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron per shitje nje dyqan/ambient biznesi me adrese tek Rreth-rrotullimi ne Dobrac, rruga Hysen Lacej....

Postuar Oct 16, 2019  tek Te ndryshme
€185,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron për shitje një apartament 2+1 në Sarreq. Apartamenti ka sipërfaqe 70 m² dhe ndodhet në katin e p...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€45,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron në shitje një apartament 3+1 me sipërfaqe 115 m² të ndodhur tek rrugica e Koplikëve, Perash. Hyr...

Postuar Oct 16, 2019  tek Apartamente ne shitje
€55,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 me vendndodhje në rrugën “Pashko Gjeçi”, lagjja “3 heronjtë” dhe m...

Postuar Oct 16, 2019  tek Shtepia me qera
€350.00
Go to top