Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje shtepi private me vendodhje: Bahcallek, rrugica perballe hotel "Ambasador". Shtepia eshte nje ndertese e re II...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia ne shitje
€69,000.00
Shkoder

Sun Real estate ofron per shitje nje truall me siperfaqe 876 m², me vendodhje ne Rr. "Lin Delia". Ne nje pjese te truallit eshte ndertuar nje shtep...

Postuar Aug 10, 2017  tek Toke ne shitje
€275,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje shtepi private dy kateshe, me adrese mbas Kishes se Madhe, rruga Justin Godard. Pr...

Postuar Jul 31, 2017  tek Shtepia ne shitje
€220,000.00
Shkoder

🏤 Sun Real Estate ofron për Shitje një vilë 2-kateshe me një sipërfaqe 430m² ( nga kjo 320m² janë oborr n...

Postuar Jul 25, 2017  tek Shtepia ne shitje
€228,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ju mirepret me 0 komison per qeramarresin. Jepet me qera Vile 2+1 me siperfaqe 110 m², L."3 Heronjte" Rr."Marije Kraja". Vila nd...

Postuar Jul 19, 2017  tek Shtepia me qera
€250.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndocej. Toka ndodhet ne nje zone...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€20,000.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndocej. Toka ndodhet ne nje zone...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€20,000.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndocej. Toka ndodhet ne nje zone...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€4,115,217.00
Tirane

Shitet apartament ne nje lokacion qendror ne Tirane, prane rruges M. Shyri. Apartamenti ka siperfaqe 115 m2 neto, ka hapesira te bollshme dhe kubat...

Postuar Jul 13, 2017  tek Apartamente ne shitje
€170,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke + banese me adrese ne Dobrac dhe siperfaqe totale prej 1145,5 m² ku brenda kesaj siperfaqeje perfshihet d...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia ne shitje
€30,000.00
Shkoder

Sun Real Estate​ ofron me qera nje shtepi private nje kateshe me adrese: Rruga Andrea Skanjeti te rrotondoja per te vor...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia me qera
€147.00
Tirane

Shitet shtepi private nje kateshe me oborr te jashtem ne Kombinat, Rr. ” Shaban Bardhohi” me siperfaqe totale 297 m2. V...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia ne shitje
€90,000.00
Tirane

Shitet apartament 2+1, ne Rr. ” Margarita Tutulani”. Apartamenti ndodhet ne kat te 3-te te nje nderteses te re 4 -kateshe

Postuar Jul 13, 2017  tek Apartamente ne shitje
€95,000.00
Tirane

Vile 3-kateshe per shitje prane Spitalit Ushtarak. Vila ka siperfaqe totale 275 m2. Eshte e organizuar ne 9 dhoma, 4 tu...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia ne shitje
€700.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje shtepi private me vendodhje: Bahcallek, rrugica perballe hotel "Ambasador". Shtepia eshte nje ndertese e r...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia ne shitje
€69,000.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje shtepi private I kateshe te ndodhur ne Velipoje, prona ka nje siperfaqe totale pre...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia ne shitje
€100,000.00
Tirane

Jepet vile 2-kateshe me qera ne Rr. Qemal Stafa, prane Shkolles se Kuqe. Vila eshte shume e pershtateshme per ambient b...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia me qera
€3,000.00
Go to top