This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 e ndodhur tek Kompleksi Fishta, Velipojë. Apartamenti ka sipërfaqe 70 m² dhe ndodhet në katin e...

Postuar May 17, 2019  tek Apartamente ne shitje
€59,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2-katëshe në qendër Bushat, 13 km nga Shkodra. Shtëpia është ndërtim i pas viteve ‘90 dhe ësht...

Postuar May 11, 2019  tek Shtepia ne shitje
€105,100.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një vilë të ndodhur në rrugën nr.9, Velipojë. Vila është tre-katëshe dhe secili kat ka një sipërfaqe prej 100 m². ...

Postuar May 08, 2019  tek Shtepia ne shitje
€180,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe 180 m² të ndodhur në katin e dytë dhe me adresë: rruga “Vaso Kadia”, te Instituti. ...

Postuar May 03, 2019  tek Te ndryshme
€700.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 98 m² me vendndodhje në rrugën “Kardinal Mikel Koliqi”, përballë shkollës “Branko ...

Postuar May 03, 2019  tek Apartamente ne shitje
€58,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan të ndodhur në G’juhadol. Dyqani ka një sipërfaqe prej 46 m². ✔Cilësitë e dyqanit: – është i shtruar me ...

Postuar May 02, 2019  tek Dyqan ne shitje
€90,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 të ndodhur në rrugën “Doktor Ali Spahia”, pranë kopështit “Tom Ali Mhilli”. Apartamenti ka sipë...

Postuar May 02, 2019  tek Apartamente ne shitje
€59,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një vilë 2-katëshe me një sipërfaqe 430 m² (nga kjo 320 m² janë oborr, ndërsa banimi 220 m² të dy katet), me adres...

Postuar May 02, 2019  tek Shtepia ne shitje
€190,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në qendër të qytetit. Apartamenti ka siperfaqe 75 m² dhe ndodhet në katin e gjashtë. Pë...

Postuar Apr 29, 2019  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në Bulevardin Skënderbeu, pranë Kinema Millennium. Ambienti ka sipërfaqe 70 m² dhe ndo...

Postuar Apr 13, 2019  tek Dyqan me qera
€320.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me adresë rruga “Pogej”. Apartamenti ka një sipërfaqe 127 m² dhe ndodhet në katin e gjashtë. Hapë...

Postuar May 23, 2019  tek Apartamente me qera
€240.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 të ndodhur në Perash. Apartamenti ka sipërfaqe 86 m² dhe ndodhet në katin e pestë. Përbëhet ng...

Postuar May 06, 2019  tek Apartamente ne shitje
€38,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 3+1 të ndodhur në Perash. Apartamenti ka sipërfaqe 86 m² dhe ndodhet në katin e pestë. Përbëhet ng...

Postuar Apr 27, 2019  tek Apartamente ne shitje
€41,000.00
Go to top