Refine your search

Tirane

laptop Lenovo T520 ,i sjelle nga USA Procesor Core i5, RAM 4 Gb, HDD 500 Gb, Graf i dedikuar Nvid...

Postuar Feb 05, 2018  tek Kompjutera
€350.00
Tirane

laptop Pacard Bell Model ZA8, Ekran 11.6inc, Procesor Dual Core Athlon L110 , RAM 2GB , HDD 320 G...

Postuar Feb 05, 2018  tek Kompjutera
€150.00
Tirane

laptop i ri + cante, model ultra slim 14 inc asusX401A_5 ( modelet me te fundit ), i sjelle nga Austria. praktik...

Postuar Feb 05, 2018  tek Kompjutera
€255.00
Tirane

laptop HP 250 G3 15.6inc, Intel Core i3-4005U, 4Gb ram, Hdd 500Gb, Graf i dedikuar Nvidia GeForce...

Postuar Feb 05, 2018  tek Kompjutera
€290.00
Tirane

laptop Asus, i ri, modelet me te fundit, super slim, i lehte dhe praktike ne perdorim, Model i ngjashem me MacBook Ai...

Postuar Feb 05, 2018  tek Kompjutera
€245.00
Tirane

laptop Lenovo 3000 N200, Ekran 15.4" Procesor : Intel Core2Duo 2.16 Ghz , Memory RAM 2 Gb, HDD 160 Gb ...

Postuar Jan 27, 2018  tek Kompjutera
€150.00
Tirane

laptop Lenovo 3000 G530 , Ekran 15.4, Procesor: Intel DualCore T3400, 2.16 Ghz, Memory RAM 2 Gb, ...

Postuar Jan 27, 2018  tek Kompjutera
€150.00
Go to top