Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 312 m² të ndodhur në rrugën “Vladimir Jani”. mbi këtë truall...

Postuar Feb 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€88,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe të përgjithshme prej 114.27 m² e ndarë në sipërfaqe të brendshme 101.87 m² dhe si...

Postuar Feb 05, 2018  tek Apartamente ne shitje
€119,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi moderne private dy-katëshe 4+1 me vendndodhje në Shirq, Dajç dhe me sipërfaqe 224 m². Prona është e n...

Postuar Jan 27, 2018  tek Shtepia ne shitje
€135,053.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 312 m² të ndodhur në rrugën “Vladimir Jani”. mbi këtë truall...

Postuar Jan 27, 2018  tek Toke ne shitje
€95,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me sipërfaqe ndërtimi 800 m² dhe 4000 m² hapësirë e lirë përreth godi...

Postuar Jan 27, 2018  tek Te tjera
€3,000.00
Go to top