Refine Search

Fsheh Hartën
Fotot ·  Listë

Asistent Menaxher Blerjesh

€0.00  | Durres
Postuar Jun 22, 2017 tek Te tjera

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Asistent menaxher Blerjesh Kriteret e...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt

Durres ofroj vend pune Menaxher blerje-shitje

Durres
Postuar Jun 04, 2017 tek Te tjera

Kompania Pesral shpk ofron vend pune menaxher blerje-shitje Aplikantet duhet te plotesojne keto kritere: 1-Te kene mbaruar studimet e larta per Menaxhim 2-Te kete...

Shpërndaj  Shto në favoritë  Detajet   Kontakt


Lajmërohu me email për:

Kërko Fjale kyçe "menaxher"

Merr email për çdo postim që do të shfaqet këtu.
Dërgo email alert    tek