Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private në Bahçallëk, Shtëpia është një ndërtesë e re dy-katëshe me një s...

Postuar May 18, 2018  tek Shtepia ne shitje
€68,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me vendndodhje: rruga “Tepe” (te rotondoja). Prona ka një sipë...

Postuar May 17, 2018  tek Shtepia ne shitje
€113,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 312 m² të ndodhur në rrugën “Vladimir Jani”. Mbi këtë truall është e ngritur një ndërtes...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€88,000.00
Tirane

Shitet shtepi private ne hyrje te Kombinatit. Shtepia ka vetem nje kat me siperfaqe 102m2 te organizuar ne 2 dhoma gjum...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€65,000.00
Tirane

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private tre katëshe me adresë: rruga “Todi Shkurti, nr. 18”, në Tiranë. P...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€500,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një hyrje 2+1 në katin e parë të një shtëpie private me adresë tek Ura Dervishbeg, rru...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 me sipërfaqe 100 m², e pozicionuar në katin e dytë të ndërtesës, m...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia me qera
€187.00
Shkoder

Nxitoni të bëni tuajat apartamentet 3+1, 2+1 dhe 1+1 në rrugën “Edith Durham”, përballë hotel “Tradita”, mjaft afër qendrës së qytetit. Për leht...

Postuar May 09, 2018  tek Apartamente ne shitje
€650.00
Tirane

Jepen me qera ambiente te pershtatshme per zyra ne nje godine private me akses te vecante ne Rr. Mine Peza. Ambientet j...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
€230.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 2720 m² me adresë: lagjja “Ahmet Haxhija”, rruga “Bashej”, Ndocej. Në përbërje t...

Postuar May 09, 2018  tek Toke ne shitje
€408,187.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private njëkatëshe 2+1 me sipërfaqe ndërtimi 70 m² dhe me adresë; rruga “Do...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 me vendndodhje në rrugën “Pashko Gjeçi”, lagjja “3 heronjtë” dhe m...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2-katëshe me sipërfaqe 200 m². Shtëpia ndodhet në rrugën “Sarda”, në U...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia me qera
€600.00
Tirane

Shitet shtepi private ne zonen e Yzberishtit. Shtepia eshte 3-kateshe por planifikimi eshte per 4 kate. Cdo kat ka sipe...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€250,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private 2+1 të ndodhur në katin e dytë me sipërfaqe 55 m² dhe me vendndodhje: ...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia me qera
€227.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një shtëpi private me sipërfaqe 140 m². Shtëpia ndodhet në katin e dytë të banesës në rru...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia me qera
€227.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me sipërfaqe 102 m² në një truall prej 375 m². Shtëpia ndodhet në P...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€110,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me sipërfaqe 100 m² në lagjen “Fahri Ramadani”, rruga “Pogej”. ...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€113,639.00
Tirane

Shitet shtepi private 1-kateshe afer Shkolles se Bashkuar. Shtepia ka siperfaqe 104.2m2, i organizuar ne 2 dhoma gjumi,...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€65,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy katëshe, me adresë pas Kishës së Madhe, rruga “Justin Godard”. P...

Postuar May 09, 2018  tek Shtepia ne shitje
€220,000.00
Go to top