Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një hotel 3-katësh dhe Karburant në rrugën Shkodër-Lezhë (kilometri i 9-të) midis kryqëzimit të Vaut të Dejës dhe ...

Postuar May 23, 2018  tek Te tjera
€299,000.00
Tirane

Vend i lire pune mesuese e gjuhes angleze part time ose full time.

Postuar May 17, 2018  tek Gjuhe te huaja
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per ARKITEKT dega DESIGN. ...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Inxhinier Ndertimi / Me...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per ARKITEKT dega DESIGN. ...

Postuar May 09, 2018  tek Grafik, Web Dizanje
Tirane

Titulli postimit: AGJENT SHITJESH - TIRANE Kategoria/Profili: Shitje Lloji i punës: Full Time Përshkrimi i Punës Kërkojmë të punësojmë AGJENT SHITJ...

Postuar May 09, 2018  tek Tregti, Shites
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Rrobaqepse. Kriteret e...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Inxhinier ne Repartin M...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Rrobaqepse. Kriteret e...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Inxhinier Elektrik Kri...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per Inxhinier Ndertimi / Me...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per ARKITEKT dega DESIGN. ...

Postuar May 09, 2018  tek Te tjera
Durres

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit ve ne dispozicion pozicion vakant per INXHINIER NDERTIMI. Kr...

Postuar May 09, 2018  tek Ndertim
Go to top