This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun real Estate ofron për shtije ambiente biznesi të ndodhura tek ish-Shtëpia e Pionerit, Sarreq. Ambientet ndodhen në...

Postuar Jul 16, 2019  tek Dyqan ne shitje
€1,650.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën “Marin Biçikemi”, Sarreq. Ambienti ka sipërfaqe...

Postuar Jul 16, 2019  tek Dyqan me qera
€245.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një tokë me adresë në Ndocej, 100 metra larg unazës perëndimore të Shkodrës. Cilësitë...

Postuar Jul 16, 2019  tek Toke ne shitje
€32,700.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e parë me adresë: sheshi “Parrucë”. Ambienti gëzon një sipër...

Postuar Jul 04, 2019  tek Dyqan me qera
€1,100.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një tokë me vendndodhje në Dobraç, afër klinikës dentare “Sufaj”. Toka ka një sipërfaq...

Postuar Jul 04, 2019  tek Toke ne shitje
€72,400.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një biznes (restorant) të ndodhur në një ndër zonat më të kërkuara dhe më të bukura të...

Postuar Jul 04, 2019  tek Te ndryshme
€33,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një tokë në Dobraç me sipërfaqe 8 dynym. Toka ndodhet shumë afër Bypass-it. Zotëron ...

Postuar Jul 04, 2019  tek Toke ne shitje
€12,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Parrucë. Apartamenti ka sipërfaqe prej 66 m²dhe ndodhet ...

Postuar Jul 04, 2019  tek Apartamente me qera
€163.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me adresë Ura Dervishbeg. Apartamenti ka sipërfaqe 59 m² dhe ndodh...

Postuar Jul 04, 2019  tek Apartamente ne shitje
€40,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 3 dynym dhe me adresë te rruga Hekurudhore, te Ura e Kuçit. ✔Ci...

Postuar Jul 04, 2019  tek Toke ne shitje
€25,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje shtëpi pushimi të ndodhur në Plazhin e Madh, Ulqin. Prona gëzon një sipërfaqe prej 60...

Postuar Jul 04, 2019  tek Shtepia ne shitje
€100,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur tek Ura e Thive. Apartamenti ka sipërfaqe 54 m² dhe ndo...

Postuar Jun 25, 2019  tek Apartamente ne shitje
€32,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një shtëpi private të ndodhur në lagjen Mar’ Lula, pas shkollës “Cuore Jesu”. Shtëpia ka...

Postuar Jun 25, 2019  tek Shtepia me qera
€250.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një tokë të ndodhur në rrugën “Sheuqet Muka”, pranë Kullave Italiane. Cilësitë e tokë...

Postuar Jun 25, 2019  tek Toke ne shitje
€72,600.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një parking me sipërfaqe 450 m² dhe me vendndodhje në rrugën “Hasan Riza Pasha”. Park...

Postuar Jun 25, 2019  tek Te ndryshme
€595,000.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje një truall të ndodhur në Perash, tek Isa Boletini. Ka një sipërfaqe prej 177.7 m², në...

Postuar Jun 24, 2019  tek Shtepia ne shitje
€56,500.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në Rus. Ambienti ka sipërfaqe 55 m² dhe ndodhet buzë rruge kryesore...

Postuar Jun 24, 2019  tek Dyqan me qera
€410.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një ambient biznesi të ndodhur në rrugën "Kardinal Mikel Koliqi". Ambienti ka sipërfaqe ...

Postuar Jun 24, 2019  tek Dyqan me qera
€180.00
Shkoder

Sun real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur në Rus . Apartamenti ka siperfaqe 80 m² dhe ndodhet në kat...

Postuar Jun 22, 2019  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun real Estate ofron për shitje shtëpi private një-katëshe të ndodhur në rrugën “Shasi”. Prona ka sipërfaqe totale 42...

Postuar Jun 22, 2019  tek Shtepia ne shitje
€82,050.00
Go to top