This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 3+1 tek markata ne rus . Apartamenti ka sipërfaqe prej 140 m² dhe ndodhet ...

Postuar Jul 11, 2020  tek Apartamente me qera
€250.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 55 m² të ndodhur në rus. Hyrja ndodhet në katin e tretë, ...

Postuar Jan 04, 2019  tek Apartamente me qera
€150.00
Go to top