Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me një sipërfaqe prej 7000 m². Ndodhet midis 2 urave në krah të lumit Buna,...

Postuar Apr 13, 2018  tek Toke ne shitje
€350,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 66.7 m² në katin e tretë. Apartamenti ndodhet në një n...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€43,355.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 89.2 m², në katin e dytë të ndërtesës me adresë te Rru...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€49,060.00
Tirane

Shitet apartament 2+1 ne zonen e Freskut, prane Restorant “Fresku”. Apartamenti ndodhet ne kat te 2-te, te nje pallati te ri. Ka siperfaqe 94 m2 te...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€58,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 135 m², në katin e tretë dhe me adresë në rrugën “Kolë...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€63,900.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me sipërfaqe 115 m², në katin e parë të banimit. Apartamenti ndodhe...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€65,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 në shitje me sipërfaqe 80 m² të ndodhur...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€40,216.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me sipërfaqe 62 m² në katin e tretë të banimit në rrugën “Adem Jash...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€30,216.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron një apartament 1+1 në shitje me sipërfaqe 63.6 m² në katin e tretë të banimit dhe me vendndodhje...

Postuar Apr 13, 2018  tek Apartamente ne shitje
€33,000.00
Tirane

Bicikleta CHAMPION 16 Aksesore : Rrota anesore ,zgare,kosh,zile E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 9 vjec Per me teper na gjeni ne ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€80.00
Tirane

Bicikleta JQMAO 16 Aksesore : Rrota anesore ,zile E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 10 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta ...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€100.00
Tirane

Biciklete XAMING 20 3x7 marshe Diskofren,amortizator perpara Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bi...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€150.00
Tirane

Biciklete CHAMPION 20 E pershtatshme per femije nga mosha 7 deri 14 vjec disponojme ne disa ngjyra Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€90.00
Tirane

Biciklete DXL 20 7x3 marshe Diskofren,amortizator perpara Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bicik...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€140.00
Tirane

Biciklete L'AIGLE 20 E pershtateshme per femij nga mosha 9 vjec deri ne 14 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis- Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje

€100.00
Tirane

Biciklete HAOXD 20 Diskofren,amortizator perpara E pershtatshme per femi nga mosha 7 deri ne 14 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Ser...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€120.00
Tirane

Biciklete CHERRY 20 Akeseore : kosh, zgare , parafranga,pasqyre E pershtateshme per vajza nga mosha 7-14 vjec Per me teper na gjeni ne Fb dhe In...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€100.00
Tirane

Clasic 20 Biciklete me palosje ne trup dhe ne timon Aksesore :Parafranga , Zgare Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis- Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje

€130.00
Tirane

BMX 20 Timoni rrotullohet 360 grade Per me teper na gjeni ne Fb dhe Insta :Servis-shitje bicikletash https://m.faceb...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€160.00
Tirane

Bicikleta PHOENIX 16 Aksesore : Rrota anesore ,zgare,kosh,zile E pershtateshme per femije nga mosha 4 deri ne 9 vjec Per me teper na gjeni ne F...

Postuar Apr 13, 2018  tek Bicikleta ne shitje
€90.00
Go to top