This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Tirane

Cmimi 110 000 EURO PA ASNJE DETYRIM TAKS NOTER SHITJE,NGA ANA IME VETEM FIRMEN DHE CELESAT E SHTEPISE,CMIMI I PADISKUTUSHEM.LETRAT E SHTEPISE KUSHT...

Postuar Sep 24, 2018  tek Shtepia ne shitje
€110,000.00
Tirane

Cmimi 110 000 EURO PA ASNJE DETYRIM TAKS NOTER SHITJE,NGA ANA IMEVETEM FIRMEN DHE CELESAT E SHTEPISE,CMIMI I PADISKUTUSHEM.LETRAT E SHTEPISE KUSHTO...

Postuar Sep 16, 2018  tek Shtepia ne shitje
Go to top