This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 tek Sheshi "Demokracia", rruga "Qemal Dracini". Apartamenti ka sipë...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€68,900.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një një shtëpi private. Banesa ka një sipërfaqe prej 80 m² dhe ndodhet tek lagjen "Tom Ko...

Postuar Mar 20, 2020  tek Shtepia me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur tek në Rus. Apartamenti ka sipërfaqe prej 55 m² dhe ndodhet...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente me qera
€150.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 të ndodhur tek rruga "Vaso Kadia", te Casa di Milano. Apartamenti ka s...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente me qera
€200.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 tek Arra Madhe, rruga Cekej. Apartamenti ka sipërfaqe 70 m² dhe ndo...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€28,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 tek Dollari. Apartamenti ka sipërfaqe 80 m² dhe ndodhet në katin e ...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€51,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një Garsoniere të ndodhur në Shëngjin, tek Lapidari, tek r...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€32,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur në në Gjuhadol, tek Enoteka....

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€32,800.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një garsoniere të ndodhur në katin e dytë tek Kompleksi Uldedaj, në Kune të Lezhës. H...

Postuar Jul 18, 2019  tek Apartamente ne shitje
€20,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur tek Sahati, te lulishtja. Apartamenti ka sipërfaqe prej 145...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente me qera
€300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 të ndodhur tek tek Kryqëzimi i Degës . ...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€66,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 të ndodhur tek Spitalet. Apartamenti ka sipërfaqe prej 85 m² dhe 100 m...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente me qera
€320.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur tek Drejtoria e Policisë, rruga Lëvizja e Postribës. Apa...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi tek Dollari. Ka sipërfaqe prej 200 m². Ambienti ndodhet në katin e dy...

Postuar Mar 20, 2020  tek Dyqan me qera
€500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur tek Spitalet. Apartamenti ka sipërfaqe prej 87 m² dhe nd...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€45,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje disa ambiente biznesi tek rruga Vaso Kadia, përballë Juridikut. . Ambientet ndodhet në...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 3+1 të ndodhur lagjja "Qemal Stafa", ish sera e luleve. Apartamenti ka sipërfaqe prej 136 m² dhe ndodh...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente me qera
€500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi tek Kinemaja. Ka sipërfaqe prej 70 m². Ambienti ndodhet në katin e dy...

Postuar Mar 20, 2020  tek Dyqan me qera
€330.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 tek ish-5 Heronjtë . Apartamenti ka sipërfaqe prej 80 m² dhe ndodhet n...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente me qera
€205.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 të ndodhur tek Teatri. Apartamenti ka sipërfaqe prej 80 m² dhe ndod...

Postuar Mar 20, 2020  tek Apartamente ne shitje
€51,200.00
Go to top