Refine your search

Tirane

Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Ibrahim Rugova, zona Bllok. Apartament 3+1+2WC+1Blk, me siperfaqe 135m2, i shtruar ne pllake dhe parket...

Postuar Nov 10, 2015  tek Apartamente me qera
€1,500.00
Tirane

Tirane, Japim me Qira Apartament 3+1 ne Rr. Medar Shtylla, prane Big Market. Apartament 3+1+1WC+1Blk, me siperfaqe 150m2, i shtruar ne pllake, ndod...

Postuar Nov 10, 2015  tek Shtepia me qera
€250.00
Tirane

shpija ne shitje shpijat ne shitje nga  shqiperia tirana albania dhe shqiperia mund te vizitoni albania-property.c...

Postuar Dec 09, 2011  tek Shtepia ne shitje
€0.00
Tirane

Si ricercano, per nuova apertura di importante gruppo italiano, 40 operatori telefonici per la nuova sede sita in tirana

Postuar Dec 09, 2011  tek Ndertim
€0.00
Tirane

Vila TAFAJ TIRANE *** Lagja 4, Rr.�Mine Peza�, Nr.86, tiranaRooms  18, Beds  30Tel. (04) 235 956, Fax. (04) ...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

tirana INTERNATIONAL HOTEL Tirane**** Adresa: Sheshi Skenderbej 161 room, 322 bedTel.355 4 232523 Fax.+355 4 232521 &...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

ROGNER HOTEL EUROPAPARK **** Bulv.�Deshmoret e Kombit�, tiranaRooms 137, Beds  274Tel. (04) 235 035, Fax. (04)...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

HOTEL SHERATON ***** Sheshi �Italia�, tiranaRooms 151, Beds  302Tel. (04) 274 707, Fax. (04) 274 711, Mob.069 202...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

Hotel PRESIDENT **** Rruga 4 Shkurti, tirana Rooms 18, Beds 26Tel. (04) 259 576; Fax. (04) 246 852E-mail: calsberg@abi...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

Hotel NIRVANA * * * Tirane Rruga e Kavajes, NR.96/2 tirana Rooms 20, Beds 26Tel. (04) 235 270, Fax. (04) 235 271; Mo...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

Hotel MONDIAL**** Rr.�Muhamet Gjollesha�, tiranaTel. (04) 232 372 / 258 121; Tel.& Fax. (04) 258 122E-mail: hotelmondi...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

Hotel MINIRI **  L.3, Rruga e Dibres, Nr.3, tiranaRooms 31, Beds  58Tel. (04) 233 097, Fax. (04) 233 096 Gj...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Tirane

Hotel EKLIPSI *** Tirane Farke, tiranaRooms 32, Beds  68Tel.&Fax. (04) 367 740, Tel. (04) 343 228 Ndodhet jashte...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Go to top