Refine your search

Durres

Shitet toke ne plazhin e Gjirit te Lalzit. Toka ka siperfaqe 3700m2 dhe eshte me dokumentacion te rregullt. Eshte menje...

Postuar Aug 08, 2017  tek Toke ne shitje
€130,000.00
Vlore

Shesim toke ne dhermi me siperfaqe 200m2 me dokumenta te regullta numer telefoni 0699162954.

Postuar Aug 10, 2017  tek Te tjera
€1.50
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë/ me sipërfaqe totale prej 1515 m² dhe me adrese në Theth, Malesi e Madhe. Prona është e parrethuar.Tok...

Postuar Jul 31, 2017  tek Te tjera
€75,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë/ me sipërfaqe totale prej 1515 m² dhe me adrese në Theth, Malesi e Madhe. Prona është e parrethuar.Tok...

Postuar Jul 31, 2017  tek Te tjera
€75,000.00
Tirane

Shitet toke ne zonen e plazhit te Durresit. Toka ka siperfaqe 500 m2 dhe ndodhet ne vije te pare te plazhit, afer detit...

Postuar Jul 25, 2017  tek Toke ne shitje
€220,000.00
Lezhe

SHITET toke ARE,ME ÇERTIFIKAT PRONESIE QE NDOLLET PRANE RRUGES DHE 2.3 KLM NGA BREGDETI TALE,LEZHE TOKA SHERBEN PER CD...

Postuar Jul 19, 2017  tek Toke ne shitje
€40.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje Tokë/Arë me një sipërfaqe 363.2m² dhe me adresë: Velipojë, Baks-Rrjoll, (pas hotel VILUNI). Toka Ka një sipërfaqe...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€21,792.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje Tokë/Arë me një sipërfaqe 363.2m² dhe me adresë: Velipojë, Baks-Rrjoll, (pas hotel VILUNI). Toka Ka një sipërfaqe...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€21,792.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndoc...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€20,000.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndoc...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€20,000.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke me siperfaqe totale prej 2720 m² me adrese: L. Ahmet Haxhia, Rr. Bashej, Ndoc...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€4,115,217.00
Vlore

Shitet toke me siperfaqe 7160m2 ne Zvernec te Vlores. Toka ndodhet ne vije te pare ne nje nga plazhet me magjepese dhe ...

Postuar Jul 15, 2017  tek Toke ne shitje
€214,800.00
Vlore

Shitet toke me siperfaqe 7000 m2 ne plazin e mrekullueshem te Gjipese, ne Vlore. Toka ndodhet ne vije te dyte ne nje ng...

Postuar Jul 15, 2017  tek Toke ne shitje
€210,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke + banese me adrese ne Dobrac dhe siperfaqe totale prej 1145,5 m² ku brenda ke...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia ne shitje
€30,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke ne Velipoje, te pozicionuar ne kah te Hotel 'Globi' dhe me dalje ne rrugen kr...

Postuar Jul 13, 2017  tek Toke ne shitje
€37,000.00
Go to top