This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 1000 m² të ndodhur në Tepe dhe me dalje në rrugën kryesore. Prona gëzon dokumentac...

Postuar Jul 17, 2018  tek Toke ne shitje
€120,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe prej 444 m² në një ndër zonat më të njohura të qytetit të Shko...

Postuar Jul 14, 2018  tek Toke ne shitje
€285,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me një sipërfaqe prej 7000 m². Ndodhet midis 2 urave në krah të lumit Buna,...

Postuar Jul 09, 2018  tek Toke ne shitje
€280,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 130 m² të ndodhur në një ndër lagjet më të vjetra të qytetit, ...

Postuar Jul 08, 2018  tek Toke ne shitje
€55,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një hotel 3-katësh dhe Karburant në rrugën Shkodër-Lezhë (kilometri i 9-të) midis kryqëzimit të Vaut të Dejës dhe ...

Postuar Jul 03, 2018  tek Te tjera
€299,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për vilë dy-katëshe e gjysmë me një sipërfaqe të brendshme prej 310 m² dhe e ndërtuar në një truall

Postuar Jul 03, 2018  tek Shtepia ne shitje
€265,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe 208 m² te rruga e Gurazezëve. Në këtë ...

Postuar Jun 30, 2018  tek Toke ne shitje
€57,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2+1 me vendndodhje: rruga “Tepe” (te rotondoja). Prona ka një sipërfaqe ndërtimi prej 120 m² d...

Postuar Jun 27, 2018  tek Shtepia ne shitje
€113,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një resort luksoz me vendndodhje në Barbullush. Në një truall prej 2250 m², ndërtesa ...

Postuar Jun 26, 2018  tek Te tjera
€198,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private dy-katëshe me sipërfaqe 60.5 m². trualli në të cilin ndodhet shtëpi...

Postuar Jun 25, 2018  tek Shtepia ne shitje
€54,675.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private me sipërfaqe 98 m² të ndodhur në Melgushë. Shtëpia është një-katëshe me dy dhoma gjumi.

Postuar Jun 22, 2018  tek Shtepia ne shitje
€31,645.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një shtëpi private 2-katëshe në qendër Bushat, 13 km nga Shkodra. Shtëpia është ndërtim i pas viteve ‘90 dhe ës...

Postuar Jun 21, 2018  tek Shtepia ne shitje
€110,671.00
Go to top