Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje Tokë/Arë me një sipërfaqe 363.2m² dhe me adresë: Velipojë, Baks-Rrjoll, (pas hotel VILUNI). Toka Ka një sipërfaqe...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€21,792.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje Tokë/Arë me një sipërfaqe 363.2m² dhe me adresë: Velipojë, Baks-Rrjoll, (pas hotel VILUNI). Toka Ka një sipërfaqe...

Postuar Jul 17, 2017  tek Toke ne shitje
€21,792.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje nje toke ne velipoje, te pozicionuar ne kah te Hotel 'Globi' dhe me dalje ne rrugen kr...

Postuar Jul 13, 2017  tek Toke ne shitje
€37,000.00
Shqiperi

Sun Real Estate ofron per shitje nje shtepi private I kateshe te ndodhur ne velipoje, prona ka nje siperfaqe totale pre...

Postuar Jul 13, 2017  tek Shtepia ne shitje
€100,000.00
Go to top