Refine your search

Vlore

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit shet dyqan ne Orikum, vlore 118m2...

Postuar Sep 27, 2017  tek Te tjera
€80,000.00
Vlore

Pespa Alumin Shpk, shoqëri Leader në prodhimin e sistemeve dhe produkteve të aluminit shet dyqan ne vlore tek Lungomare...

Postuar Sep 27, 2017  tek Shtepia ne shitje
€1,750.00
Vlore

Shes apartament 1+1, +2 ballkone, në vlore, sip.80.4 m². Çmimi nga 1000 euro / m2 tani vetem 750 Euro / m2. Apa...

Postuar Sep 12, 2017  tek Apartamente ne shitje
€750.00
Vlore

 vlore, shes telecamera sony dcr-vx-2000  pershendetje ,shes kemer sony min-dv dcr-vx-2000 3-CCD me ore pun...

Postuar Feb 04, 2011  tek Kamera, Aparate
€0.00
Vlore

vlore, jap me qera apartament (Uji i Ftoht)  Uji i FtohtDisponojm Apartamente 1+1 2+1 dhe Studio per pushimet v...

Postuar Feb 04, 2011  tek Apartamente me qera
€0.00
Vlore

HOTEL   TOZO vloreAddress:   Square  Isa  BoletiniRoad   v...

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Vlore

HOTEL   PARADISE  BEACHAddress: Radhime , vloreMob:+355 69209515426 Rooms /74 Beds

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Vlore

HOTEL   PALASA Address: Palase , vlore Mob:+355 69207255512 Rooms /40 Beds

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Vlore

HOTEL   DHERMIU Address: Dhermi , vlore Mob:+355 68220057812 Rooms /29 Beds

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Vlore

HOTEL    LUCIANOAddress: Dhermi, vloremob:+355 6824063087 Rooms /20 Beds

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Vlore

HOTEL  DRYMADES Address: Kondraq , Dhermi,vlore

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Vlore

HOTEL   FLAMINGO Address:  Square  Uji  i Ftohte , vlore

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Vlore

Hotel NEW YORKL.�Uji i Ftohte�, Rr.�Belvedere�, VloraRooms  45, Beds  100Tel. (033) 246 49, Fax. (033) 246 48; Mob. 068 203 5059 

Postuar Jan 08, 2011  tek Bar, Restorant, Hotel
€0.00
Go to top