This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një garsoniere të ndodhur në katin e dytë tek Kompleksi Uldedaj, në Kune të Lezhës. Hyrja ka sipërfaqe 42 m², dhe...

Postuar Jul 18, 2019  tek Apartamente ne shitje
€20,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 1+1 me sipërfaqe 55 m² të ndodhur në Rus. Hyrja ndodhet në katin e tretë, dhe përbëhet nga një sallon,...

Postuar Jan 04, 2019  tek Apartamente me qera
€150.00
Tirane

Shitet apartament 2+1 te Tregu medreses. Apartamenti me sip. 61 m2 ndodhet midis restorant Durrsit dhe tregut medresese kati 2,pallat ekzistues, bu...

Postuar Oct 15, 2018  tek Shtepia
€61,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi në katin e IV të ndërtesës, me adresë: rruga “Kolë Idromeno”, në pedonale, te bar “Chicago”. Dy...

Postuar Jul 17, 2018  tek Reklama te tjera
€356.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me: 📍Adresë: Xhabije, afer Big Market , Shkoder 📏Sipërfaqe: 70 m², kati V Përbëhet nga: –🛋 sallon...

Postuar Apr 10, 2021  tek Apartamente me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me: Adrese:📍 Sheshi "Demokracia", rruga "Qemal Dracini",Shkoder Sipërfaqe:📏 106.5 m² dhe ndodhe...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€68,900.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një apartament 2+1 me: Adresë:📍 Rruga ''Tuzit'',Shkoder Sipërfaqe:📏 120 m², kati i peste(V) Përbëhet nga: –🛋 sallo...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente me qera
€204.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me: Adresë:📍rruga''Lëvizja e Postribës'' tek Drejtoria e Policisë,Shkoder Sipërfaqe: 📏151 m² dh...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏111.5 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet n...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏109.95 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏123.76 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€74,256.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 1+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏84.64 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet n...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€50,784.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me: Adresë: Rus,Shkoder Sipërfaqe: 111 m²,në katin e gjashte (VI) Perbehet nga: - 🛋salloni -🛌 d...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€44,400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏143.5 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet n...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€86,100.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 3+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏137.98 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€82,788.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏104.34 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€62,604.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏123.40 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€74,040.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një toke me: 📍Adresë: .1km larg nga qendra e ShirokesShkoder 📏Sipërfaqe: 9'000 m² 💶ÇMIMI: 90'000 € ——————————– 📌Të...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€90,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 1+1 me: 📍Adresë: Rruga ''Qukej'' mbas teatrit ''Migjeni'',Shkoder 📏Sipërfaqe: 79.20 m²,kati I-VI Përb...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€53,064.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: 📍Adresë: Rruga ''Qukej'' mbas teatrit ''Migjeni'',Shkoder 📏Sipërfaqe: 112.48 m²,kati I-VI Për...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€75,361.00
Go to top