Stafi

123albania.com 

Administrator - Prel Martin Popaj.   Whatsapp 001248 212-3320

Administrator - Alfred Popaj . Whatsapp +44 7715652183

 


Kerkohen partnere dhe investor per bashkepunim me biznesin 123Albania.com per me shume informacione ju lutem na kontaktoni ne numer  UK  +44 7715652183 dhe USA 001248 212-3320 Vetem oferta serioze diskutohen. Faleminderit. 123 Albania.

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Stafi 123albania.com nuk mban asnje pergjegjesi ndaj reklamave te publikuara ne kete website. Te gjitha te drejtat e postimeve u perkasin autoreve dhe publikuesve.

Per te shtuar apo levizur nje reklame ju lutem identifikohuni dhe nga paneli i antarit mund te shtoni ose levizni nje reklame. Ne qofte se keni harruar fjalekalimin apo nuk jeni te regjistruar ne 123albania  dhe doni te levizni nje reklame ju lutem kontaktoni ne whatsapp +44 7715652183  duke paraqitur nje nga keto: linkun e reklames, numrin e references, titullin e reklames. 

 

Go to top
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Lëviz