Punesime

123Albania.com ju jep nje mundesi punesimi me nje perqindje 50% per cdo reklame qe do te perfitoni nga klientet dhe bizneset qe do te sjedhni ne 123Albania. Kjo esht nje pune me perqindje pra fitimi juaj varet tek shkathtesia juaj qe keni. Per cdo reklame qe do te reklamoni fitimet jan pergjysme me 123Albania.com pra ne qofte se reklama esht 90 euro 45 euro shkojne tek ju dhe 45 euro tek 123Albania. Personat me experience ne fushen e marketingut ju lutem na kontaktoni me cv ne email 123albania@gmail.com.  

Go to top
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Lëviz