This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një garsoniere të ndodhur në katin e dytë tek Kompleksi Uldedaj, në Kune të Lezhës. Hyrja ka sipërfaqe 42 m², dhe...

Postuar Jul 18, 2019  tek Apartamente ne shitje
€20,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 1+1 me: Adresë: 📍 ish parku i autobuzave. Apartamenti ka Sipërfaqe: 📏 57.5 m² dhe ndodhet në katin...

Postuar May 10, 2021  tek Apartamente ne shitje
€23,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏111.5 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet n...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏109.95 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏123.76 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€74,256.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏123.40 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€74,040.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një toke me: 📍Adresë: .1km larg nga qendra e ShirokesShkoder 📏Sipërfaqe: 9'000 m² 💶ÇMIMI: 90'000 € ——————————– 📌Të...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€90,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me: Adresë:📍rruga''Lëvizja e Postribës'' tek Drejtoria e Policisë,Shkoder Sipërfaqe: 📏151 m² dh...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 1+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏84.64 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet n...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€50,784.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏143.5 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet n...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€86,100.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 3+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏137.98 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€82,788.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 2+1 me: Adresë:📍Sheshi ''Prek Cali'',Shkoder Sipërfaqe: 📏104.34 m²,mundesi zgjedhje e katit Përbëhet ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€62,604.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me: Adrese:📍 Sheshi "Demokracia", rruga "Qemal Dracini",Shkoder Sipërfaqe:📏 106.5 m² dhe ndodhe...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€68,900.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një apartament 2+1 me: Adresë: Rus,Shkoder Sipërfaqe: 111 m²,në katin e gjashte (VI) Perbehet nga: - 🛋salloni -🛌 d...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€44,400.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartament 1+1 me: 📍Adresë: Ademi Center, Rruga"Ethem Osmani",tek Bexhisteni, Shkoder 📏Sipërfaqe: 65.19 m², kati I...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€39,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartament 2+1 me: 📍Adresë: Ademi Center, Rruga"Ethem Osmani",tek Bexhisteni, Shkoder 📏Sipërfaqe: 111.66 m², kati ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€70,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartament 3+1 me: 📍Adresë: Ademi Center, Rruga"Ethem Osmani",tek Bexhisteni, Shkoder 📏Sipërfaqe: 180 m², kati II ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€98,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartament 3+1 me: 📍Adresë: Ademi Center, Rruga"Ethem Osmani",tek Bexhisteni, Shkoder 📏Sipërfaqe: 180 m², kati II ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€97,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartament 3+1 me: 📍Adresë: Ademi Center, Rruga"Ethem Osmani",tek Bexhisteni, Shkoder 📏Sipërfaqe: 342.19 m², kati ...

Postuar May 01, 2021  tek Apartamente ne shitje
€174,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje apartamente 1+1 me: 📍Adresë: Rruga ''Qukej'' mbas teatrit ''Migjeni'',Shkoder 📏Sipërfaqe: 79.20 m²,kati I-VI Përb...

Postuar Apr 08, 2021  tek Apartamente ne shitje
€53,064.00
Go to top