Ndihme

A duhet te regjistrohem qe te bej nje publikim?

JO. Ju mund te beni nje publikim dhe pa regjistrim, por  nga regjistrimi keni me shume opsione per postimet qe do te publikoni. Ne ju rekomandojmë qe te regjistroheni.

 

Cfar me lejohet te publikoj?

Ne 123albania mund te publikoni Njoftime, produkte qe doni ti shesni, makina, shtepia, lajme, humor, lidhje, e shume gjera te tjera qe nuk  thejne rregullat e faqes,  si pershm, postime qe kan lidhje me ofendimin e textit dhe te fotove. 

 

A duhet te vendos foto ne postim?

Ju mund te beni nje publikim dhe pa foto por shume nga ne e dime qe 1 foto vlen 1000 fjale. Publikimet me foto kane 20 here me shume pergjigje se sa publikimet pa foto. 

 

Sa dite qendrom postimi im ne 123albania?

Postimi juaj do te qendroje 60 dite dhe pastaj skadon, por keni mundesine qe te ripublikoni me pare dhe mbas skadimit. 

 

Si mund te bej nje publikim?

(1) kliko Publiko Falas ne faqen kryesore

Kliko ne Publiko falas

 

 


 

 

(2) Kliko ne Zgjidh nje Kategori dhe kliko  butonin (Vazhdo)

Zgjidh nje kategori

 

 

 


 

 

(3) Mbush Formularin me informacionet e njoftimit

 

 Mbush formularin

Mbush Formularin

 

 


 

(4) Vendos Embed kode te videos qe merren nga YouTube

Vendos embed kode nga YouTube ne 123albania

 

 


 

 

(5) Garko  deri ne 3 Foto dhe kliko butonin Vazhdo.

Garko foto

 

 

 


 

 

(6) Opsionet Shtese

Opsionet Shtese

 

 

 


 

 

(7) Kliko  butonin Prano Postimin dhe njoftimi juaj duhet te shfaqet ne faqen kryesore te 123albania.com

Perfundo njoftimin

 

 


Per cdo ndihme qe kerkoni, mund te na kontaktoni ne email 123albania@gmail.com

Go to top
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Lëviz