This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në zonën e Vrakës me sipërfaqe 6300 m². Toka ndodhet në rrugën e Liqenit, pranë Shkodra Lake Resort. Ësht...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€31,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje tokë të ndodhur pranë kampingut “Shkodra Lake” me nje një sipërfaqe te pergjithshme prej 11 dynym. Cilesite e tok...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€55,000.00
Shkoder

Mundesi e arte investimi. 📐Toke me siperfaqe 23 dynym. 📍 E pozicionuar ne hyrje te Shkoder, lagjen Bahcallek. 📍Siperfaqja e konsiderueshme dhe po...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€1.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 750 m². Toka ndodhet afër kolaudimit të makinave, rruga “Doktor Ali Spahia”. Ndodhet buzë rr...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€100,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje truall me vendodhje ne Rus,Rruga Fahri Ramadani Trualli ka një sipërfaqe te pergjithshme prej 330 m², në të cilen...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€75,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me: Adrese: 📍Vermosh,perballe doganes Sipërfaqe: 📏5000 m² . Ndodhet buze rruges. Toka gëzon dokumentacio...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€100,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me: Adresë:📍 Ndocej, 100 metra larg unazës perëndimore,Shkoder Siperfaqe: 📏225m² Cilësitë e tokës: – ndo...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€32,520.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 1120 m² në rrugën “1 Qershori”, Kiras. Toka gëzon dokumentacion të rregullt. 🏷ÇMIMI: 6’000’0...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€48,800.00
Go to top