This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me: Adrese: 📍Shtoj i Ri Sipërfaqe: 📏4000 m² . Toka gëzon dokumentacion të rregullt 💶ÇMIMI: 44'000 € ————...

Postuar May 06, 2021  tek Toke ne shitje
€44,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 4000 m², pas Zmijanëve, në periferi të qytetit të Shkodrës në një zonë të qetë dhe ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€50,450.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë tek rruga "Pogej''dhe ka nje sipërfaqe te pergjithshme prej 243 m² . Ndodhet ne nje zone shume te volitsh...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€62,000.00
Shqiperi

👉🏻Shitet Toka vetem 15 minuta larg Shkodres me nje cmim okazion. ✅ Toka ka nje siperfaqe prej 3600 m2 ME ÇERTIFIKATE PRONESIE TE VITIT 1991 me li...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€15,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë të ndodhur në rrugën “Sheuqet Muka”, pranë Kullave Italiane. Cilësitë e tokës: – Toka ndodhet në një zonë...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€220.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 1800 m², pas Zmijanëve, në periferi të qytetit të Shkodrës në një zonë të qetë dhe ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€22,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me: Adresë: 📍 Kune,Lezhë Sipërfaqe: 📏10’000 m² Cilesite e truallit: -është e përshtatshme për vila pus...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€700,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me: Adresë:📍 Bahce te Cakajve,Shkoder Siperfaqe: 📏225m² Cilësitë e tokës: – ndodhet në një zonë të popull...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€32,520.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me: Sipërfaqe:📏 3300 m² Adrese:📍 Pompa në Dobraç, në periferi të qytetit të Shkodrës – Toka është e për...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€22,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 8 dynym . Toka gëzon dokumentacion të rregullt. 🏷ÇMIMI: 8’000’000 Leke ————————————– ▶T...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€65,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me vendndodhje afër rrugës “Hidrovori” në Dobraç. Toka gëzon një sipërfaqe prej 4000-8000 m² dhe ndahet n...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€50,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe totale prej 2720 m² me adresë: lagjja “Ahmet Haxhija”, rruga “Bashej”, Ndocej. Në përbërje t...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€250,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me një sipërfaqe prej 10700 m² të ndodhur pas varrezave katolike, në krah të lumit Kir. Prona gëzon doku...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€321,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një truall me sipërfaqe prej 444 m² në një ndër zonat më të njohura të qytetit të Shkodrës, në G’juhadol. Prona pë...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€260,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe 3 dynym dhe me adresë:te Rruga Hekurudhore, te Ura e Kuçit. ✔Cilësitë e tokës: – Ndodhet shu...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€25,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Bushat me sipërfaqe 10 dynym. ✔Cilësitë e tokës: – Toka ndodhet buzë rruge, në autostradë. – Është shu...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€250,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë në Bardhaj me sipërfaqe 1000 m². Toka gëzon dokumentacion të rregullt pronësie. 🏷ÇMIMI: 1’300’000 lekë ——...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€10,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje tokë me një sipërfaqe te pergjithshme prej 3700 m² dhe me adrese:Koplik, 500 m larg nga Bashkia. Prona gëzon dokum...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€36,300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë/arë me sipërfaqe 8.5 dynym e ndodhur në Bleran, Bardhaj, tek ish-vreshtat e shtetit. Eshtë ideale për ul...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€52,420.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një tokë me sipërfaqe te pergjithshme prej 4850 m² dhe me adrese: Vrake,Boric i Madh. Toka gëzon dokumentacion të...

Postuar Apr 08, 2021  tek Toke ne shitje
€24,200.00
Go to top