This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me: Adresë:📍 rruga “Martin Camaj”, përballë 8-katëshit në Rus Sipërfaqe: 📏32 m²,kati i dyte ✔Cilësitë e ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan ne shitje
€42,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me Sipërfaqe: 📏 60 m²,kati i dyte Adrese:📍 Sarreq ✔Cilësitë e dyqanit: – ka vetratë xhami – ka banjo ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan ne shitje
€60,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me: Adrese:📍 Bexhistneni. sipërfaqe:📏 1114 m²,kati i dytë. Cilësitë e dyqanit: - ka hapësirë të bolls...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan ne shitje
€1,058,300.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qera një dyqan me: Sipërfaqe: 📍 40 m²,kati i pare Adrese:📏 rrugën “Arkitekt Sinani”, te Dekori Cilesite e dyqanit: -është...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qera një dyqan me: Adrese:📍 Katedralja Sipërfaqe: 📏30 m², kati i parë Cilesite e dyqanit: - eshtë i shtruar me pllakë - ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€162.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Adrese:📍 rruga "13 Dhjetori", pranë Bashkisë. Siperfaqe: 📏 35 m² Cilesite e dyqanit: -vetrante xhami -...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Adrese:📍 Parruce, te Tatim Taksat Siperfaqe: 📏 24 m² Cilesite e dyqanit: -vetrante xhami -pozicion i v...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për shitje një dyqan me: Adrese: 📍G’juhadol. Sipërfaqe: 📏46 m². ✔Cilësitë e dyqanit: – i shtruar me pllakë – vetratë xhami ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan ne shitje
€90,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron per shitje një dyqan me: Adrese: 📍Ura Dervishbeg. Sipërfaqe: 📏 85 m² Cilesite e dyqanit: -eshte i shtruar ne pllake dhe ka ba...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan ne shitje
€127,500.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Adrese: 📍rruga “Tafiliceve”,afer shkolles se mesme Oso Kuka. Sipërfaqe: 📏25 m². Cilesite e dyqanit: -ë...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€162.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe ndodhet buzë rruge. Cilesite e dyqan...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€162.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për qira një dyqan në kat të parë në rrugën “Isuf Sokoli”, në Zdrale. Dyqani gëzon një sipërfaqe prej 64 m², si dhe një bodru...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€285.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur tek "Isa Boletini". Dyqani ka sipërfaqe 50 m² dhe ndodhet buzë rruge kryesore. Cilësitë e dyqani...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€202.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan tek rruga "Vaso Kadia". Ka sipërfaqe prej 27.4 m². Ambienti ndodhet në katin e parë . Cilesite e dyqanit: -...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€82.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 31 m² të ndodhur në Sarreq. Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugës kryesore, që e bën leh...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€180.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 20 m² të ndodhur perball 5-katshit me ure,Xhabije. Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugë...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€180.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 67 m² të ndodhur ne Rus Rr Martin Camaj. Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugës kryesore,...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€820.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe ndodhet buzë rruge, pozicion që e bë...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€163.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Kardinal Mikel Koliqi”. Dyqani ka sipërfaqe 20 m² dhe ndodhet pranë rrugës kryesore. ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€163.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 150 m² të ndodhur në katin e pare dhe me adresë: rruga “Vaso Kadia”, te Instituti. – Ka nje ma...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€1,000.00
Go to top