This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.

Refine your search

Shkoder

Sun Real Estate ofron me qera një dyqan me: Sipërfaqe: 📍 40 m²,kati i pare Adrese:📏 rrugën “Arkitekt Sinani”, te Dekori Cilesite e dyqanit: -është...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qera një dyqan me: Adrese:📍 Katedralja Sipërfaqe: 📏30 m², kati i parë Cilesite e dyqanit: - eshtë i shtruar me pllakë - ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€162.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Adrese:📍 rruga "13 Dhjetori", pranë Bashkisë. Siperfaqe: 📏 35 m² Cilesite e dyqanit: -vetrante xhami -...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Adrese:📍 Parruce, te Tatim Taksat Siperfaqe: 📏 24 m² Cilesite e dyqanit: -vetrante xhami -pozicion i v...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€122.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me: Adrese: 📍rruga “Tafiliceve”,afer shkolles se mesme Oso Kuka. Sipërfaqe: 📏25 m². Cilesite e dyqanit: -ë...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€162.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe ndodhet buzë rruge. Cilesite e dyqan...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€162.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron për qira një dyqan në kat të parë në rrugën “Isuf Sokoli”, në Zdrale. Dyqani gëzon një sipërfaqe prej 64 m², si dhe një bodru...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€285.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur tek "Isa Boletini". Dyqani ka sipërfaqe 50 m² dhe ndodhet buzë rruge kryesore. Cilësitë e dyqani...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€202.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan tek rruga "Vaso Kadia". Ka sipërfaqe prej 27.4 m². Ambienti ndodhet në katin e parë . Cilesite e dyqanit: -...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€82.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 31 m² të ndodhur në Sarreq. Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugës kryesore, që e bën leh...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€180.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 20 m² të ndodhur perball 5-katshit me ure,Xhabije. Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugë...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€180.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 67 m² të ndodhur ne Rus Rr Martin Camaj. Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugës kryesore,...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€820.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën e Tisazhit, Zdrale. Dyqani ka sipërfaqe 40 m² dhe ndodhet buzë rruge, pozicion që e bë...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€163.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan të ndodhur në rrugën “Kardinal Mikel Koliqi”. Dyqani ka sipërfaqe 20 m² dhe ndodhet pranë rrugës kryesore. ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€163.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 150 m² të ndodhur në katin e pare dhe me adresë: rruga “Vaso Kadia”, te Instituti. – Ka nje ma...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€1,000.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një ambient biznesi me: Adrese: 📍Dollari,Shkoder sipërfaqe📏 200 m² në katin e dytë. ✔Ambjenti ka këto cilësi: -pamje...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€407.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron qira një dyqan në kryqëzimin e Zdrales, me sipërfaqe 61 m². Dyqani ndodhet në katin e parë të pallatit. Është i shtruar me pl...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€244.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron qira një dyqan në kryqëzimin e Zdrales, me sipërfaqe te pergjithshme prej 28 m². Dyqani ndodhet në katin e dytë të pallatit d...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€244.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 22.4 m². Ambienti ndodhet në katin e parë pranë shkollës “Martin Camaj”. Ka banjo dhe është i ...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€82.00
Shkoder

Sun Real Estate ofron me qira një dyqan me sipërfaqe 67 m² të ndodhur tek Qinari ne Tophane Dyqani ndodhet në katin e parë, buzë rrugës që e bën le...

Postuar Apr 08, 2021  tek Dyqan me qera
€122.00
Go to top