Home  » Apartamente  » Apartamente ne shitje  »Postime #34819
€195000

SHITEN 6 GARSONIERE DHE 1 BAR-KAFE NE SARAND AFER DETIT

Postuar Jun 24, 2021 | Vizita: 572
Zona: Sarande
Lloji i postimit: Ofroj
Në Sarand afer Stadiumit dhe rreth 100 m larg detit, shiten se bashku 6 Garsionere kati përdhe,plus dhe një bar-kafe-mëngjezore me verand e vend para.. .por kjo mund te kthehet edhe për banim nëse nuk do përdoret në destinacionin e paracaktuar.
Të gjitha këto sigurohen me një derë të blinduar.... te gjitha garsonieret se bashku kane nje siperfaqe 320 m2, plus dhe 50 m2 Ballkone. Me gjelbërim para dhe pishinë për komunitetie banorëve .Këto Garsionere gjenden në një Komplex Rezidencial dhe ngjitur me to sapo ka përfunduar nje Qender Tregtare Moderne qe e bën shumë atraktive Zonën dhe shton vlerat në perespektivën e Afert.
Të gjitha Garsioneret kanë ballkone kurse dritaret jane të paisura me Grila. Pjesa me e madhe e garsoniereve janë me pamje vizuale nga Deti. Sejcila ka tualete të bollshme me dritare.
Garsioneret janë bosh te pa mobiluara, me qellim qe kush i blen ti mobiloj sipas deshires.
SHITEN VETEM PER 195 000 €.
Nëse mir manaxhohen dhe në tregun ndërkombatarë, për një sezon qera mund të marresh rreth
15.000 €.
Investim që shlyen veten në më pak se 15 vite... NZITONI TË PERFITONI... !
Tel: 00355 684044520.

Merlin Imobiliare

User since: Jun 21, 2021
See all ads »

+3********Show phone

Go to top
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Lëviz