Rreth Nesh

123albania.com™ është një agjensi njoftimesh për gjithë Shqiptarët anë e mban botës.  U krijua ne vitin 2006 me synim që ti ofrojmë më shumë shqiptarët afër njëri- tjetrit si për ata që deshirojnë të reklamojnë produktet dhe sherbimet e tyre, por dhe ata që kërkojnë të blejnë apo kërkojnë shërbime të ndryshme. Në 123albania.com™ nuk ka asnjë limit për të reklamuar apo kërkuar, dhe  me kryesore  gjithcka  është FALAS.                                                                                                                                                                                                                                         

Ata që reklamojnë

Çdo indivit  në çdo vënd të botës  ka mundësinë që të shfaqin njoftimin e vet për pak sekonda.  Reklamuesit mund të reklamojnë cdo gjë duke marrë parasysh që rregullat e faqes nuk thyhen.  Ska rendesi çfarë ke për të reklamuar, le të jetë një telefon apo një shtëpi, tokë,  një bicikletë apo një kamion, një orë apo një kostum , një fustan, apo një unazë,  e shumë produkte të tjera.  Mundësia të reklamoni shërbimet e biznesit tuaj të gjitha llojeve  duke heq shërbimet që thyejnë rregullat e webit 123albania.com™. Reklamuesi ka opsionet që të reklamoj falas ose të bëhet sponsor. 

123albania.com™ është një web me korrektësi dhe pastërti , cdo reklamë që thyen rregullat  fshihet në mënyrë kategorike nga stafi. 

Ndalohen njoftimet fyese. Cdo njoftim kontrollohet nga stafi para se të shfaqet ne website. 98% e njoftimeve pranohen dhe në disa raste që reklamat janë fyese ndaj përdoruesve  fshihen nga website.

 

Përdoruesit që kërkojne shërbime apo produkte në 123albania.com

Mijëra shqiptar nga gjitha zonat e Shqipërisë dhe të botës kërkojnë çdo ditë në 123albania.com™. Përdoruesit kanë mundësinë që të kërkojnë në web dhe të kontaktojnë me publikuesit falas duke mos thyer rregullat e webit.

 

Publikime apo levizje reklamash

Stafi 123albania.com nuk mban asnjë pergjegjesi ndaj reklamave të publikuara në këte website. Te gjitha te drejtat e postimeve u perkasin autoreve dhe publikuesve.

Per të shtuar apo levizur një reklamë ju lutem identifikohuni dhe nga paneli i antarit mund të shtoni ose levizni një reklame. Ne qoftë se keni harruar fjalëkalimin apo nuk jeni te regjistruar në 123albania  dhe doni të levizni një reklamë ju lutem kontaktoni në email nejemi123albania@outlook.com  duke paraqitur një nga këto: linkun e reklamës, numrin e referencës, titullin e reklamës. 

 

Për të mësuar më shumë për programin 123albania.com™ ju lutem na kontaktoni në nejemi123albania@outlook.com Flm 

 

 

 

Administratorët

123albania.com™

 

 
Go to top
This site uses cookies. By continuing to browse the site, you are agreeing to our use of cookies. Read more about our cookie terms.
Lëviz