DYQAN PER SHITJE , NE YZBERISHT !

2021-11-20 11:19   PRONAT IMOBILIARE   Tirana   10 Shikimet
125,000 €
  • dyqan-per-shitje-ne-yzberisht-big-0
  • dyqan-per-shitje-ne-yzberisht-big-1
  • dyqan-per-shitje-ne-yzberisht-big-2
  • dyqan-per-shitje-ne-yzberisht-big-3

Vendndodhja: Tirana

Çmimi: 125,000 €


Shitet dyqani në zonën e Yzberishtit me hipotek. Ka një hapsirë te bollshme për investim biznesi. Për një vizitë në pronë dhe informacione të mëtejshme , na kontaktoni . +355674033102