ME QERA - APARTAMENT 1+1 - L.RUS, SHKODER

2021-11-23 08:01   PRONAT IMOBILIARE   Shkodër   11 Shikimet
120 €
  • me-qera-apartament-11-lrus-shkoder-big-0
  • me-qera-apartament-11-lrus-shkoder-big-1
  • me-qera-apartament-11-lrus-shkoder-big-2
  • me-qera-apartament-11-lrus-shkoder-big-3

Vendndodhja: Shkodër

Çmimi: 120 €


Century 21 Future ofron me qera apartament 1+1 ne lagjen Rus. Apartamenti ka nje siperfaqe prej 60m2 dhe eshte pjeserisht i mobiluar dhe ndodhet ne katin e 3-te. Per informacion me te detajuar mund te paraqiteni prane zyres sone ne adresen: Rr. Qemal Dracini, prane sheshit Demokracia. Nr Tel: +355694044626