FAQ


Pyetje të Shpeshta

Si mund të vendos një reklamë?

 

Eshte shumë e lehtë të vendosësh një reklamë: kliko mbi butonin "Posto reklama falas" sipër djathtas.

 

Sa kushton për të reklamuar?

 

Publikimi është 100% falas në të gjithë faqen e internetit.

 

Nëse postoj një reklamë, a do të marr më shumë e-mail spam?

 

Absolutisht jo sepse adresa juaj e emailit nuk është e dukshme në faqen e internetit.

 

Sa kohë do të mbetet reklama ime në faqen 123 Albania?

 

Në përgjithësi, një reklamë çaktivizohet automatikisht nga faqja e internetit pas 3 muajsh. Ju do të merrni një email një javë para, dhe një tjetër në ditën e çaktivizimit. Ju keni aftësinë për t'i vënë ato në internet në muajin në vijim duke hyrë në llogarinë tuaj në faqen 123 Albania. Pas kësaj vonese, reklama juaj do të hiqet automatikisht përgjithmonë nga faqja e internetit.

 

Unë e shita artikullin tim. Si mund ta fshij reklamën time?

Pasi produkti juaj të shitet ose të jepet me qira, futeni në llogarinë tuaj për të hequr reklamën tuaj.