Privatësia


Privatësia

Privatësia juaj është një pjesë e rëndësishme e marrëdhënies sonë me ju. Mbrojtja e privatësisë tuaj është vetëm pjesë e misionit tonë për të siguruar një mjedis të sigurt në internet. Kur përdorni faqen tonë, përfshirë shërbimet tona, informacioni juaj do të mbetet rreptësisht konfidencial. Kontributet e bëra në blogun tonë ose në forumin tonë janë të hapura për publikun; kështu që ju lutemi mos postoni asnjë informacion personal në marrëdhëniet tuaja me të tjerët. Ne nuk pranojmë asnjë përgjegjësi për ato veprime sepse është përgjegjësia juaj e vetme për të postuar përmbajtje adekuate dhe të sigurt në faqen tonë. Ne nuk do të ndajmë, marrim me qira ose ndajmë informacionin tuaj me palët e treta.

 

Kur vizitoni faqen tonë, ne mbledhim informacion teknik në lidhje me kompjuterin tuaj dhe mënyrën se si hyni në faqen tonë të internetit dhe analizojmë këtë informacion, siç është adresa e Protokollit të Internetit (IP) e kompjuterit tuaj, sistemi operativ i përdorur nga kompjuteri juaj, shfletuesi (p.sh., Chrome, Firefox, Internet Explorer ose të tjera) kompjuteri juaj përdor, emrin e ofruesit tuaj të shërbimit të internetit (ISP), Uniform Resource Locator (URL) të faqes në internet nga keni ardhur dhe URL -në në të cilën do të shkoni më pas dhe metrika të caktuara të funksionimit, si p.sh. numrin e herëve që përdorni faqen tonë të internetit. Ky informacion i përgjithshëm mund të përdoret për të na ndihmuar të kuptojmë më mirë sesi shikohet dhe përdoret faqja jonë. Ne mund ta ndajmë këtë informacion të përgjithshëm në lidhje me faqen tonë me partnerët tanë të biznesit ose publikun e gjerë. Për shembull, ne mund të ndajmë informacionin për numrin e vizitorëve unikë ditorë në faqen tonë me partnerët e mundshëm të korporatës ose t'i përdorim ato për qëllime reklamimi. Ky informacion përmban ndonjë nga të dhënat tuaja personale që mund të përdoren për t'ju kontaktuar ose identifikuar.

 

Kur vendosim lidhje ose banderola në faqe të tjera të faqes sonë të internetit, ju lutemi vini re se ne nuk kontrollojmë këtë lloj përmbajtjeje ose praktikash ose politikash të privatësisë të atyre vendeve. Ne nuk miratojmë ose nuk marrim asnjë përgjegjësi për politikat e privatësisë ose praktikat e mbledhjes së informacionit të ndonjë uebfaqeje tjetër përveç faqeve të menaxhuara nga 123 Albania.

 

Ne përdorim standardin më të lartë të sigurisë në dispozicion për të mbrojtur informacionin tuaj të identifikueshëm kur kaloni tek ne. Të gjitha të dhënat e ruajtura në serverët tanë mbrohen nga një mur zjarri i sigurt për përdorim ose aktivitet të paautorizuar që nuk mund të zhvillohet. Megjithëse ne bëjmë çdo përpjekje për të mbrojtur informacionin tuaj personal kundër humbjes, keqpërdorimit ose ndryshimit nga palët e treta, ju duhet të jeni të vetëdijshëm se ekziston gjithmonë rreziku që qëllimet e ulëta të arrijnë të gjejnë një mënyrë për të penguar sistemin tonë të sigurisë ose që transmetimet në internet mund të jenë i përgjuar

Ne rezervojmë të drejtën, pa paralajmërim, për të ndryshuar, modifikuar, shtuar ose hequr pjesë të Politikës sonë të Privatësisë në çdo kohë dhe herë pas here. Këto ndryshime do të postohen publikisht në faqen tonë të internetit. Kur vizitoni faqen tonë të internetit, ju pranoni të gjitha kushtet e politikës sonë të privatësisë. Përdorimi i vazhdueshëm i kësaj faqe në internet përbën pajtueshmërinë tuaj të vazhdueshme me këto kushte. Nëse nuk pajtoheni me kushtet e politikës sonë të privatësisë, duhet të ndaloni së përdoruri faqen tonë të internetit.