SHITET SHTEPI + TRUALL

2021-11-25 07:10   PRONAT IMOBILIARE   Durrës   7 Shikimet
16,500 €
  • shitet-shtepi-truall-big-0
  • shitet-shtepi-truall-big-1
  • shitet-shtepi-truall-big-2
  • shitet-shtepi-truall-big-3
  • shitet-shtepi-truall-big-4

Vendndodhja: Durrës

Çmimi: 16,500 €


Prona ndodhet ne shkozet. Disponon 89 m2 truall dhe 64 m2 ndertim i cili duhet restauruar ose rindertuar. Disponon dokumentacion te rregullt. Per me shume info apo nje vizite nga afer kontaktoni prane Century 21 New Day. 355699587872